a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
Image Alt

Videograaf Maastricht

a

Capture the feeling

Weddings

Videograaf Maastricht

Ik ben Kenneth, videograaf Maastricht en ik ben klaar om jullie bruiloft tot in de puntjes vast te leggen. Ik hoor het van heel veel bruidsparen: de dag vliegt voorbij en er gaat veel langs jullie heen. Daarom is het geweldig om jullie trouwdag terug te zien én te horen. Een video van jullie bruiloft laat jullie de dag helemaal herbeleven. Op video worden emoties nog specifieker vastgelegd dan op foto’s. Denk aan de voorbereidingen thuis. Het dichtritsen van de jurk, het opspelden van de corsages. De aankomst op de trouwlocatie. Het volmondig uitgesproken ‘ja’. De reacties van familie en vrienden. Het aansnijden van de taart. De openingsdans. Een videograaf legt alle memorabele momenten vast.

videograaf Maastricht     videograaf Maastricht     videograaf Maastricht

WAAROM EEN VIDEOGRAAF VAN KENO WEDDINGS?

Bij KENO Weddings krijgen jullie alle foto- en videografie in één pakket. Jullie hoeven niet te twijfelen over waar we wel en niet bij aanwezig moeten zijn. Ook hoeven jullie niet na te denken over het bijboeken van diensten of het bijbetalen van uren. Hoe vroeg jullie ook beginnen met de voorbereidingen en hoe laat het feest ook eindigt. De perfect op elkaar ingespeelde videograaf en fotograaf zijn er de hele dag bij en daar betalen jullie een vaste prijs voor. Jullie hebben dus nooit gedoe achteraf. Een ander groot voordeel is dat de stijl van fotograferen en de stijl van filmen perfect bij elkaar passen.

TROUWFILM, TROUWCLIP ÉN CEREMONIEFILM

Jullie ontvangen een trouwclip, een trouwfilm én een video van de officiële ceremonie. De trouwclip is ideaal om te delen op social media en om te laten zien aan mensen die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft. Iedereen geniet van de hoogtepunten in een clip van ongeveer 4 minuten. De trouwfilm is een soort-mini documentaire. Zo kunnen jullie de hele dag opnieuw beleven in een film van ongeveer 30 minuten, inclusief details die jullie op de dag zelf hebben gemist. Het officiële gedeelte van de bruiloft gaat vaak in een roes aan het bruidspaar voorbij, bovendien hebben jullie dan vooral oog voor elkaar, niet voor de aanwezigen. KENO Weddings legt de officiële ceremonie daarom vast met twee camera’s en professionele audio-apparatuur. De film duurt zo lang als jullie ceremonie. Is het toegestaan en veilig? Dan maken wij altijd een aantal mooie droneshots. Voor een uniek perspectief op jullie bruiloft. De drone is prima inzetbaar tijdens een fotoshoot met jullie tweetjes, voor het toostmoment, of voor een toffe groepsfoto.

Kenneth

Ik ben gek van video en van humor. Een goede grap, daar kun je me ’s nachts voor wakker maken. Ik ben ook een echte regelaar die graag contacten legt en mensen aan elkaar voorstelt. Behalve van video heb ik ook verstand van (online) marketing en social media.

Robbert fotograaf

Robbert

Mijn stijl is ongedwongen, puur en met oog voor detail. Met mijn fotografiewerk breng ik het beste beeld naar voren. Met kennis, techniek, creativiteit en een vleugje humor zorg ik voor beelden waar jullie nog vaak naar zullen kijken en die jullie graag aan anderen laten zien.

Bekijk hier onze portfolio

a

Ons uniek pakket

Win-win situatie

Onze troef

Wij werken niet per uur maar per dag. Een groot voordeel, want zo blijven we flexibel en zijn er geen verrassingen achteraf. Tot hoe laat het feest ook duurt, wij blijven erbij zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken dat niet alles in beeld komt.

+- 700 foto's

Wij halen het beste uit jullie foto’s en bewerken ze allemaal voordat we ze naar jullie toesturen. In totaal ontvangen jullie ongeveer 700 foto’s die haarscherp weergeven hoe jullie trouwdag was. Maar dan zonder rode ogen en donkere hoekjes.

Groot aan de muur

Jullie ontvangen alle foto’s in de volledige resolutie. Dat betekent dat jullie ze nog overal voor kunnen gebruiken en er alle kanten mee op kunnen. Van social media en fotoalbum tot groot aan de muur op canvas of een ander medium.

Lang genieten

De trouwfilm die jullie ontvangen, is een soort-mini documentaire. Zo kunnen jullie de hele dag opnieuw beleven in een film van ongeveer 30 minuten, inclusief details die jullie op de dag zelf hebben gemist.

Kort maar krachtig

De trouwclip is ideaal om te delen op social media en om te laten zien aan mensen die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft. Genieten van de hoogtepunten in een clip van ongeveer 4 minuten. Om nog heel vaak terug te kijken!

Daar komt de bruid

Het officiële gedeelte van de bruiloft gaat vaak een beetje in een roes aan het bruidspaar voorbij. We leggen de officiële ceremonie daarom vast met 2 camera's en professionele audio-apparatuur. De film duurt zo lang als jullie ceremonie

Bruiloft in vogelvlucht

Is het toegestaan en veilig? Dan maken wij altijd een aantal mooie droneshots. Voor een uniek perspectief op jullie bruiloft. De drone is prima inzetbaar tijdens een fotoshoot met jullie tweetjes of voor een toffe groepsfoto.

Smile!

Altijd goed voor een portie extra humor, een photobooth. Omdat we zelf photoboots hebben en sowieso op jullie trouwdag aanwezig zijn, kunnen we voor een aantrekkelijke prijs een photobooth meenemen. De keuze is aan jullie.

Blind op elkaar vertrouwen

We hebben allebei al enige jaren ervaring en zijn goed op elkaar ingespeeld. We zijn een team, hebben aan een half woord genoeg en helpen elkaar. Met een handje of voetje bijvoorbeeld zodat de ander op een hogere plek kan staan.

Kunnen wij jullie helpen?

Ja, ik wil... jullie iets vragen. Heb je een vraag? Wil je onze beschikbaarheid controleren? Of kunnen wij je met iets anders helpen?

Bel ons, mail ons, of vul het contactformulier hiernaast in.