a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
Image Alt

Onze diensten

a

meer informatie over:

Foto, video of photobooth?

Klik op het icoontje voor voorbeelden

Fotograaf Robbert Prevoo legt de liefde op jullie huwelijksdag zo mooi mogelijk vast op foto’s die jullie keer op keer terug willen zien. Hij bekijkt en belicht alles van verschillende kanten. Details die gemakkelijk over het hoofd worden gezien, brengt hij haarscherp in beeld. Spontane momenten worden onopvallend vastgelegd.

Klik op het icoontje voor voorbeelden

Videograaf Kenneth Kruijntjens gaat helemaal mee in de beweging van jullie bruiloft. De wandeling door het gangpad, het afdalen van de trap, het aansnijden van de taart, het zwieren over de dansvloer. Hij legt de liefde graag vast op een ongedwongen manier. Het resultaat is een sfeerfilm waarin emotie een belangrijke rol speelt.

Klik op het icoontje voor voorbeelden

Onze photobooth met aantrekkelijk ontwerp en leuke attributen maakt indruk op gasten. Dankzij thematische achtergronden kunnen ze jullie speciale dag vastleggen. Gasten kunnen hun foto's in het gastenboek plakken voor blijvende herinneringen."

a

Review

Kenneth heeft onze bruiloft op 30-03-2019 gefilmd en Robbert heeft de foto's gemaakt. We zijn heel erg blij met zowel de foto's als de video. We hebben veel complimenten gekregen! De foto's en de video vullen elkaar echt aan en geven goed de sfeer weer van de dag. Prachtige herinneringen voor altijd! Kenneth en Robbert luisterden goed naar onze wensen. Beiden zijn ze erg sociaal en vriendelijk, dit kregen we van meerdere bruiloftsgasten te horen! Tijdens de fotoshoot was het erg gezellig. De prijs/kwaliteitverhouding is super! Top team!!

Rachelle
a

Ons all-in pakket

Wij bieden maar 1 pakket aan. Voordelig en transparant.

Onze troef

Wij werken niet per uur maar per dag. Een groot voordeel, want zo blijven we flexibel en zijn er geen verrassingen achteraf. Tot hoe laat het feest ook duurt, wij blijven erbij zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken dat niet alles in beeld komt.

+- 700 foto's

Wij halen het beste uit jullie foto’s en bewerken ze allemaal voordat we ze naar jullie toesturen. In totaal ontvangen jullie ongeveer 700 foto’s die haarscherp weergeven hoe jullie trouwdag was. Maar dan zonder rode ogen en donkere hoekjes.

Groot aan de muur

Jullie ontvangen alle foto’s in de volledige resolutie. Dat betekent dat jullie ze nog overal voor kunnen gebruiken en er alle kanten mee op kunnen. Van social media en fotoalbum tot groot aan de muur op canvas of een ander medium.

Lang genieten

De trouwfilm die jullie ontvangen, is een soort-mini documentaire. Zo kunnen jullie de hele dag opnieuw beleven in een film van ongeveer 30 minuten, inclusief details die jullie op de dag zelf hebben gemist.

Kort maar krachtig

De trouwclip is ideaal om te delen op social media en om te laten zien aan mensen die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft. Genieten van de hoogtepunten in een clip van ongeveer 4 minuten. Om nog heel vaak terug te kijken!

Daar komt de bruid

Het officiële gedeelte van de bruiloft gaat vaak een beetje in een roes aan het bruidspaar voorbij. We leggen de officiële ceremonie daarom vast met 2 camera's en professionele audio-apparatuur. De film duurt zo lang als jullie ceremonie

Bruiloft in vogelvlucht

Is het toegestaan en veilig? Dan maken wij altijd een aantal mooie droneshots. Voor een uniek perspectief op jullie bruiloft. De drone is prima inzetbaar tijdens een fotoshoot met jullie tweetjes of voor een toffe groepsfoto.

Smile!

Altijd goed voor een portie extra humor, een photobooth. Omdat we zelf photoboots hebben en sowieso op jullie trouwdag aanwezig zijn, kunnen we voor een aantrekkelijke prijs een photobooth meenemen. De keuze is aan jullie.

Blind op elkaar vertrouwen

We hebben allebei al enige jaren ervaring en zijn goed op elkaar ingespeeld. We zijn een team, hebben aan een half woord genoeg en helpen elkaar. Met een handje of voetje bijvoorbeeld zodat de ander op een hogere plek kan staan.