a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  tips   •  Wat is jullie ideale trouwauto? Tips!
Te huur Er zijn veel bedrijven die trouwauto’s verhuren. Plan een avondje in om samen op zoek te gaan naar de beste aanbieder die op jullie wensen aansluit. Maak eventueel een afspraak om de verhuurder te ontmoeten en de auto(‘s) te bekijken. Je hoeft niet altijd een auto te huren. Misschien ken je wel via via iemand die een mooie auto heeft en die wil uitlenen. Denk ook eens buiten de box. In een Volkswagen busje of samen aankomen op de fiets is toch ontzettend origineel! Versieren Sommige bedrijven zorgen zelf voor de versiering van de trouwauto, maar hier kun je ook je eigen draai aan geven. Gebruik de kleuren die terugkomen in jullie kleding voor de linten en bloemen. Plan dit goed in, zodat je niet nog hoeft te stressen bij vertrek. En natuurlijk zorgt je ceremoniemeester of zorgen je getuigen voor de traditionele blikken of ballonnen aan de achterkant, zodra jullie vertrekken. Een momentje Je krijgt niet vaak de kans om in een vette cabrio te rijden of met een limousine te arriveren. Dus geniet van jullie rit. Het is een hele belevenis en met z’n tweetjes in de auto is een momentje om hier samen bij stil te staan. Ook als je zelf achter het stuur zit: knijp jezelf even. Dit is dé rit op de mooiste dag van je leven!

Wat is jullie ideale trouwauto? Tips!

Van cabrio tot limousine, van moderne elektrische wagen tot klassieke oldtimer of van antieke koets tot sportieve supercar. Welke keuze je ook maakt, je trouwauto is vaak een van de showstoppers van je bruiloft. Hiermee arriveren jullie in stijl op jullie grote dag. Wij geven je alvast wat tips.

Je krijgt niet vaak de kans om in een vette cabrio te rijden of met een limousine te arriveren. Dus geniet van jullie rit.

Thema

Heeft jullie trouwfeest een thema? Dan is het extra tof als je dat terugziet in jullie trouwauto. Zijn jullie allebei fan van de sixties? Je kunt de perfecte auto huren uit die tijd. Belangrijk is dat de auto bij jullie past. Jullie moeten je er prettig in voelen. Soms heeft een van jullie twee een uitgesproken idee over welke bolide het moet worden. Of is het zijn of haar diep gekoesterde wens om één keer in een bepaalde auto te rijden. Dat is voor jou als partner de uitgelezen kans om die wens voor je aanstaande uit te laten komen!

Wel of geen chauffeur?

Bedenk van tevoren of je zelf in de auto wilt rijden of dat je een chauffeur regelt. Natuurlijk kan zowel de bruid als de bruidegom achter het stuur zitten, maar ga wel even na of dat past met de kleding en schoenen. Kies je toch voor een chauffeur? Maak dan samen heldere afspraken. Hoe laat moet hij of zij waar zijn? Het leukste is natuurlijk als je gasten je zien aankomen. Dus plan dit duidelijk. Hier kan je ceremoniemeester ook iets betekenen. Naar huis rij je uiteraard niet zelf. Dan kun je samen op de achterbank genieten van de mooie dag die achter jullie ligt.

Te huur

Er zijn veel bedrijven die trouwauto’s verhuren. Plan een avondje in om samen op zoek te gaan naar de beste aanbieder die op jullie wensen aansluit. Maak eventueel een afspraak om de verhuurder te ontmoeten en de auto(‘s) te bekijken. Je hoeft niet altijd een auto te huren. Misschien ken je wel via via iemand die een mooie auto heeft en die wil uitlenen. Denk ook eens buiten de box. In een Volkswagen busje of samen aankomen op de fiets is toch ontzettend origineel!

Versieren

Sommige bedrijven zorgen zelf voor de versiering van de trouwauto, maar hier kun je ook je eigen draai aan geven. Gebruik de kleuren die terugkomen in jullie kleding voor de linten en bloemen. Plan dit goed in, zodat je niet nog hoeft te stressen bij vertrek. En natuurlijk zorgt je ceremoniemeester of zorgen je getuigen voor de traditionele blikken of ballonnen aan de achterkant, zodra jullie vertrekken.

Een momentje

Je krijgt niet vaak de kans om in een vette cabrio te rijden of met een limousine te arriveren. Dus geniet van jullie rit. Het is een hele belevenis en met z’n tweetjes in de auto is een momentje om hier samen bij stil te staan. Ook als je zelf achter het stuur zit: knijp jezelf even. Dit is dé rit op de mooiste dag van je leven!