a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  videografie   •  WAAROM EEN VIDEOGRAAF ONMISBAAR IS OP JULLIE BRUILOFT

WAAROM EEN VIDEOGRAAF ONMISBAAR IS OP JULLIE BRUILOFT

In deze blog gaan we de vraag beantwoorden waarom een videograaf onmisbaar is op jullie bruiloft. We horen het van heel veel bruidsparen: de dag vliegt voorbij en er gaat veel langs jullie heen. Daarom is het geweldig om jullie trouwdag terug te zien én te horen. Een video van jullie bruiloft laat jullie de dag helemaal herbeleven. Op video worden emoties nog specifieker vastgelegd dan op foto’s. Denk aan de voorbereidingen thuis. Het dichtritsen van de jurk, het opspelden van de corsages. De aankomst op de trouwlocatie. Het volmondig uitgesproken ‘ja’. De reacties van familie en vrienden. Het aansnijden van de taart. De openingsdans. Een videograaf legt alle memorabele momenten vast.

Don’t: vraag je broer of je vriendin

Jullie kunnen de taak van het filmen aan een broer of een vriendin overlaten en zij gaan dat uiteraard zo goed mogelijk proberen te doen. Maar wanneer je broer al snikkend en schouderschokkend (want jullie ceremonie is natuurlijk tranentrekkend mooi en ook mannen mogen huilen) de ceremonie vastlegt, kunnen jullie de beelden naderhand niet bekijken zonder zeeziek te worden. Bovendien bestaat de kans dat die vriendin die belooft om alles te filmen, vooral haar eigen kinderen vastlegt, of die ene aantrekkelijke vrijgezel, of dat ze tijdens het diner compleet in beslag wordt genomen door het lekkere eten. Terwijl een videograaf als fly on the wall een veel beter overzicht heeft en weet waar hij op moet letten.

Do: schakel een videograaf in

Om te voorkomen dat jullie bruiloft slechts in wazige beelden en krakend geluid is terug te zien, kun je beter kiezen voor de professionaliteit van een videograaf. Je broer kan volop van jullie huwelijksdag genieten zonder de zware taak van het filmen op zijn schouders te krijgen. En jullie vriendin kan haar blik rustig op hele andere dingen richten. Een groot voordeel van een videograaf is uiteraard ook dat deze met geluid komt. Hij of zij kan onder de trouwfoto’s de mooiste nummers monteren die helemaal bij jullie passen. Maar een videograaf zorgt er ook voor dat jullie uitgesproken geloften goed verstaanbaar zijn. Hoe fijn is het wanneer je samen lekker comfortabel op de bank, zonder zenuwen en zonder de hele tijd te kijken of iedereen zich amuseert, jullie mooiste dag kunnen herbeleven?

Waarom een videograaf van KENO Weddings?

Bij KENO Weddings krijgen jullie alle foto- en videografie in één pakket. Jullie hoeven niet te twijfelen over waar we wel en niet bij aanwezig moeten zijn. Ook hoeven jullie niet na te denken over het bijboeken van diensten of het bijbetalen van uren. Hoe vroeg jullie ook beginnen met de voorbereidingen en hoe laat het feest ook eindigt. De perfect op elkaar ingespeelde videograaf en fotograaf zijn er de hele dag bij en daar betalen jullie een vaste prijs voor. Jullie hebben dus nooit gedoe achteraf. Een ander groot voordeel is dat de stijl van fotograferen en de stijl van filmen perfect bij elkaar passen.

Trouwfilm, trouwclip én ceremoniefilm

Jullie ontvangen een trouwclip, een trouwfilm én een video van de officiële ceremonie. De trouwclip is ideaal om te delen op social media en om te laten zien aan mensen die niet aanwezig konden zijn op jullie bruiloft. Iedereen geniet van de hoogtepunten in een clip van ongeveer 4 minuten. De trouwfilm is een soort-mini documentaire. Zo kunnen jullie de hele dag opnieuw beleven in een film van ongeveer 30 minuten, inclusief details die jullie op de dag zelf hebben gemist. Het officiële gedeelte van de bruiloft gaat vaak in een roes aan het bruidspaar voorbij, bovendien hebben jullie dan vooral oog voor elkaar, niet voor de aanwezigen. KENO Weddings legt de officiële ceremonie daarom vast met twee camera’s en professionele audio-apparatuur. De film duurt zo lang als jullie ceremonie. Is het toegestaan en veilig? Dan maken wij altijd een aantal mooie droneshots. Voor een uniek perspectief op jullie bruiloft. De drone is prima inzetbaar tijdens een fotoshoot met jullie tweetjes, voor het toostmoment, of voor een toffe groepsfoto.