a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  photobooth   •  Photobooth huren voor je bruiloft de moeite waard?

Photobooth huren voor je bruiloft de moeite waard?

De fotograaf legt de liefde op jullie trouwdag zo mooi mogelijk vast. De videograaf zorgt voor de sfeerfilms om nooit te vergeten. Maar weet je wat de perfecte aanvulling is? Een photobooth! Verras jullie gasten en sta versteld van de creatieve mogelijkheden.

De trouwfotograaf maakt foto’s uit alle hoeken en van kanten. De belichting is perfect, details die jullie wellicht niet zijn opgevallen, worden haarscherp in beeld gebracht. En dat ene spontane moment….klik!

Foto’s, sfeerfilms…

De trouwfotograaf maakt foto’s uit alle hoeken en van kanten. De belichting is perfect, details die jullie wellicht niet zijn opgevallen, worden haarscherp in beeld gebracht. En dat ene spontane moment….klik! Voor eeuwig vastgelegd. Dankzij de videograaf hebben jullie straks sfeerfilms die jullie nog vaak terug gaan brengen naar die onvergetelijke dag. Een verliefde blik, het omdoen van de ringen, de dans…

…en photobooth-shoots!

Maar het plaatje is niet compleet zonder een photobooth. Een fotozuil die op elke feestlocatie past dankzij het mooie, luxe ontwerp. Door de feestelijke attributen worden je gasten verleid om lekker gek te doen en de grappigste plaatjes te schieten. Zelfs die ietwat saaie collega en jullie meest cameraschuwe nichtje gaan voor de bijl. De achtergrond is helemaal aan te passen aan de stijl van jullie bruiloft. Dat zorgt voor een subtiele eenheid in de photobooth-shoots. En het gebruik is simpel: druk op de grote knop en het plezier kan beginnen. Flits!

Waarom?

Dankzij de photobooth hebben jullie straks allemaal geestige, uitbundige en spontane snapshots van vrienden, familieleden en collega’s. Er worden meerdere foto’s afgedrukt, dus het is de perfecte manier om je bruiloftsgasten op een speciale manier te bedanken voor hun komst. Ze kunnen een foto in het gastenboek plakken, zodat jullie later uitgebreid kunnen terugbladeren. Lijst er een paar in of maak een vrolijke collage. Dat zorgt gegarandeerd voor een big smile op jullie gezichten!

Klik!

Een photobooth is heel laagdrempelig. Mensen maken er gemakkelijk gebruik van, voelen zich op hun gemak en er ontstaan onderling contacten. Samen op de foto, lachen om de attributen. Gasten die elkaar misschien nog niet zo goed kenden, maken gezellig even een praatje. Zo ontstaat er meteen een klik!

De mogelijkheden zijn oneindig

Door de attributen kunnen jullie bijvoorbeeld werken met een bepaald thema. Het stimuleert mensen om creatief aan de slag te gaan. Er staat niemand achter de camera en zo ontstaan de meest originele plaatjes. Duik als pasgetrouwd stel zelf ook af en toe richting de photobooth. Samen met vrienden, de getuigen of je lieve oma. Maak hilarische herinneringen. Alles is mogelijk. Het zorgt altijd voor een ongedwongen sfeer met een resultaat om nooit te vergeten.