a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
Image Alt

Ons verhaal

a

ONCE UPON A TIME

Weddings

De dag van jullie leven… met ons erbij

Een trouwdag begint natuurlijk met een uitgebreide voorbereiding achter de schermen. Wij zijn erbij om alle details in beeld te brengen: het vastmaken van de manchetknopen en het strikken van de stropdas, het opmaken van de bruid, de styling van het bruidskapsel en het opspelden van de corsages. Een mooie start van jullie trouwreportage en zo kunnen jullie meteen wennen aan onze aanwezigheid.

          

Tijdens de officiële ceremonie gaan we zo subtiel en onzichtbaar mogelijk te werk. We blokkeren niemands beeld en staan niet in de weg, want dit is het moment van jullie en jullie dierbare gasten. Bij het aanschuiven van de ringen, het zetten van de handtekeningen en de eerste kus als echtpaar moeten we natuurlijk wel wat dichterbij komen. Jullie hoeven je geen zorgen te maken om de kwaliteit, ook als de ceremonie binnen plaatsvindt in moeilijke lichtomstandigheden, zorgen wij voor haarscherpe beelden. Tip: vraag jullie gasten om tijdens de ceremonie geen foto’s en filmpjes te maken. Het is zonde als iedereen op de foto staat met een telefoon in de hand.

Tijdens jullie trouwdag gebeurt er van alles, ook dingen die jullie niet meekrijgen, maar die wel heel leuk zijn om later terug te zien. Lachende gasten, spelende kinderen, de ouders die een traantje laten als jullie elkaar kussen. Het neefje dat trots zelf zijn glas cola vult, die ene vriendin die nooit op de foto wil maar die we nu ‘betrappen’ met een brede lach op haar gezicht. Het is onze taak om alles sfeervol in beeld te brengen. Met sfeerbeelden, gedetailleerde foto’s, portretten en op film. Spontane acties van mensen die niet op ons letten, leveren vaak de leukste beelden op. Dus ook tijdens de fotoshoot met jullie als bruidspaar zorgen we met humor voor spontaan resultaat.

De openingsdans, de band of deejay, de ‘dance moves’ van de gasten, die ene oom die duidelijk zit te knikkebollen, de gasten die zich gesterkt door een extra wijntje helemaal uitleven bij de photobooth… Ook tijdens het feest zijn we aanwezig om alles vast te leggen, hoe laat het ook wordt!

 

Vóór de bruiloft

Natuurlijk leren we elkaar niet pas kennen op jullie trouwdag. Wij vinden het heel belangrijk dat jullie je op het gemak voelen bij ons. Daarom komen we bij jullie langs om uitgebreid met elkaar te praten en jullie wensen te bespreken. We zijn benieuwd naar de locatie van jullie huwelijk, zodat we de omgeving alvast kunnen verkennen. Als we jullie een beetje kennen, weten we zeker dat jullie ook jezelf herkennen in de beelden die we vastleggen.

Kenneth

Ik ben gek van video en van humor. Een goede grap, daar kun je me ’s nachts voor wakker maken. Ik ben ook een echte regelaar die graag contacten legt en mensen aan elkaar voorstelt. Behalve van video heb ik ook verstand van (online) marketing en social media.

Robbert fotograaf

Robbert

Mijn stijl is ongedwongen, puur en met oog voor detail. Met mijn fotografiewerk breng ik het beste beeld naar voren. Met kennis, techniek, creativiteit en een vleugje humor zorg ik voor beelden waar jullie nog vaak naar zullen kijken en die jullie graag aan anderen laten zien.

Benieuwd naar ons all-in pakket?

a

Onze tijdlijn

Wedding
i

Eerste ontmoeting

Tijdens een klus

Zakelijk was het liefde op het eerste gezicht. Zelfde visie en werkwijze. Het klikte meteen.

i

BEGIN SAMENWERKING

Elkaar aftasten

We besloten vaker samen te werken. Was de klik oprecht? We moesten elkaar beter leren kennen om te zien of we de toekomst samen wilden delen.

i

ZAKELIJK HUWELIJK

Maar dan zonder ringen...

Het klikte nog steeds! We wisten het zeker. We hoorden bij elkaar! Zakelijk stapten we het huwelijksbootje in. KENO Weddings was een feit.

i

JUBILEUM

Feest

Gelukkig kennen wij alleen maar ''ups'' in ons zakelijk huwelijk. We tikten de 50ste bruiloft aan die we samen mochten vastleggen.

a

OUR WEDDING GALLERY

Memories