a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  tips   •  LIMBURG: DE PERFECTE (EN MEEST ROMANTISCHE) TROUWPROVINCIE
LIMBURG DE PERFECTE (EN MEEST ROMANTISCHE) TROUWPROVINCIE

LIMBURG: DE PERFECTE (EN MEEST ROMANTISCHE) TROUWPROVINCIE

Of het nu in een sprookjesachtig kasteel is aan de rand van een idyllisch dorpje, tussen de wijnranken met Franse allure of – heel origineel – in een molen met omringend landgoed. Limburg is dé perfecte trouwprovincie. En is deze blog vertellen we je waarom dat zo is.

“Het is hier net alsof je in het buitenland bent”, zo klinkt het vaak bij een bezoek aan onze meest zuidelijke provincie. De golvende heuvels, het vele groen, de ontelbare kasteeltjes, de authentieke vakwerkhuizen en de historische locaties. Je waant je het ene moment in Zuid-Frankrijk, dan weer in een Italiaans dorpje en soms zelfs in een andere tijd. Limburg is net een beetje anders dan de rest van Nederland. Om de mooiste dag van jullie leven te vieren, moet je hier zijn. Een klein stukje buitenland in eigen land.

” Geen Limburgse roots? Juist dan is het zuiden een uitermate geschikte trouwlocatie.”

Voor alle (niet-)Limburgers

Kom je zelf uit Limburg? Dan wist je dit natuurlijk allemaal al lang. Des te mooier is het om in je eigen provincie te trouwen. Ook al ben je misschien verhuisd richting het noorden. Hoe bijzonder is het om ‘terug thuis’, samen met familie en vrienden, jullie heuglijke dag te vieren? In een vertrouwde omgeving die naar vroeger smaakt, met vertrouwde geuren en kleuren. Vanuit je eigen verleden vertrekken naar jullie gezamenlijke toekomst.

Geen Limburgse roots? Juist dan is het zuiden een uitermate geschikte trouwlocatie. Doordat deze provincie een geliefde vakantiebestemming is, zijn er volop mogelijkheden om te overnachten. Verblijf samen met jullie trouwgezelschap in een van de vele hotels of vakantiehuizen. Geniet van jullie trouwdag, dans de nacht tegemoet en ontbijt vervolgens samen. Niets zo gezellig als onder het genot van een kopje koffie of thee de dag gezamenlijk te herleven en te lachen om de vele gemaakte herinneringen.

Origineel

Dankzij haar rijke geschiedenis kent Limburg talloze historisch trouwlocaties. Naast de bijzondere kastelen die de provincie rijk is, zijn er ook schitterende hoeves beschikbaar. Allemaal met hun eigen karakter en vele mogelijkheden. Of je nu wil shinen in een enorme balzaal tijdens jullie openingsdans of altijd al op een boot op de Maas het ja-woord hebt willen geven. In Limburg beleven jullie die meest onvergetelijke dag van jullie leven op een originele manier.

Romantisch

Juist dat buitenlandse karakter, het vakantiegevoel en de bijzondere omgeving maken Limburg tot een ontzettend romantische trouwlocatie. Eeuwige uitzichten, de weelderige natuur. Het Bourgondische leven klinkt in alles door. Hier wordt de tijd genomen om te genieten van de geneugten van het leven. En dat past natuurlijk perfect bij jullie trouwdag.

En pssst…wist je dat het (bijna) altijd zonnig is in het zuiden?

En mocht je nu besluiten om te trouwen in het prachtige Limburg, vergeet geen videograaf te boeken die dit gaat vastleggen. In onze vorige blog hebben we uitgelegd waarom een videograaf onmisbaar is op jullie bruiloft.