a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  fotografie   •  Het klinkt cliché, maar bij KENO weddings is één plus één echt drie.

Het klinkt cliché, maar bij KENO weddings is één plus één echt drie.

Het is geen overbodige luxe om een fotograaf én een videograaf op je bruiloft te hebben. En hoe handig is het dan als beide experts uit hetzelfde team komen? Wij – Kenneth en Robbert – werken voor hetzelfde bedrijf, ons éigen bedrijf, waar onze ziel en zaligheid inzit. Daar plukken jullie, koppels met trouwplannen, de vruchten van.

Als jullie gaan trouwen, komt er veel op jullie af. Keuze-stress alom door alle mogelijkheden en het grote aanbod. Welke jurk, welke locatie, welke muziek, welke taart… ? Kies je voor KENO weddings, dan kun je één keuze minder maken. Je hoeft geen ander bedrijf meer te kiezen voor een fotograaf of videograaf. Het scheelt jullie ook minstens één kennismakingsgesprek en dus kostbare tijd, want we komen ons graag samen aan jullie voorstellen om te kijken of het klikt.

We zijn goed op elkaar ingespeeld, weten van elkaar wat we willen en hoe we het liefste werken. En hierdoor is het eindresultaat nog mooier.

De combinatie werkt

Wij zijn prima los van elkaar te boeken, maar onze combinatie werkt. Eén en één is drie, want wij kennen elkaar door en door. Onze stijlen passen bij elkaar, zodat de videobeelden en foto’s dezelfde sfeer hebben. We zijn goed op elkaar ingespeeld, weten van elkaar wat we willen en hoe we het liefste werken. En hierdoor is het eindresultaat nog mooier.

Twijfel je nog over een photobooth? Wij zeggen doen! In deze blog lees je waarom. Voor jullie betekent het nog een zoektocht minder, want ook de photobooth kunnen wij voor je regelen.