a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
  •  fotografie   •  ‘Een perfecte bruiloft met alles erop en eraan’
‘Een perfecte bruiloft met alles erop en eraan’

‘Een perfecte bruiloft met alles erop en eraan’

Natasja en Randy gaven elkaar het ja-woord op een zonnige nazomerdag bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, een romantische locatie in het dorp waar Randy is opgegroeid. Het was een feest dat in de achtertuin van Natasja’s ouders in Montfort doorging tot in de late/vroege uurtjes. Maar wat verwacht je anders van een vrolijk koppel met veel vrienden dat de traditionele openingsdans laat overgaan in ‘Links Rechts’ van de Snollebollekes? “Alles stond op zijn kop, iedereen deed mee. Dansen, springen, polonaise.”

Robbert en Kenneth waren er de hele dag bij voor de foto’s en de video’s. “Ik was al een tijdje naar een fotograaf aan het zoeken en zodoende kwam er een Facebook-advertentie van KENO Weddings voorbij”, vertelt Natasja. “De foto in de advertentie sprak me aan en op de website stonden nog veel meer mooie foto’s. We wilden ook een videograaf laten komen en dat kon bij KENO Weddings. Bovendien las ik dat het aantal uren waarop Robbert en Kenneth zouden komen onbeperkt was en de prijs van het totaalpakket leek ons heel redelijk. Dus stuurde ik een e-mail.”

“Het was meteen gezellig. We hebben toen al veel gelachen. Robbert en Kenneth hebben humor én ze stelden ons meteen op ons gemak dat alles goed zou komen. Het klikte tussen ons. Toen we het café uitliepen, wisten we al dat we het zouden doen.”

De klik

Natasja en Randy togen van Montfort naar Maastricht om kennis te maken. “We spraken af in een leuk cafeetje”, vertelt Randy. “Het was meteen gezellig. We hebben toen al veel gelachen. Robbert en Kenneth hebben humor én ze stelden ons meteen op ons gemak dat alles goed zou komen. Het klikte tussen ons. Toen we het café uitliepen, wisten we al dat we het zouden doen.”
“We hadden eerder gesproken met een andere fotograaf”, vult Natasja aan. “Een aardige man maar ook een beetje pusherig over hoe hij de dag zou willen invullen. Terwijl Robbert en Kenneth juist benadrukten dat ze niets wilden forceren of bepalen en vooral oog zouden hebben voor spontane momenten.”

Humor als geruststelling

De bruiloft van Natasja en Randy was er één met traditionele en persoonlijke elementen. Randy sliep bij zijn ouders en trok daar zijn pak aan, gefilmd en gefotografeerd door KENO Weddings. Natasja werd thuis in haar jurk geholpen en in de make-up gezet. Ook kreeg ze een kunstig opgestoken bruidskapsel. “Bij het aankleden, begonnen de zenuwen”, lacht Natasja. “Maar het hielp dat Robbert en Kenneth zo relaxed waren. Ook hoe ze met elkaar communiceerden, met de nodige humor, stelde mij gerust.” Toen Randy die ochtend in vol ornaat bij hun gezamenlijke huis aankwam, zagen ze elkaars bruidskleding pas voor het eerst. “Een bijzonder moment in de achtertuin.”

Zenuwaanval

Tijdens de ceremonie zong de vader van Natasja voor het kersverse koppel. Randy droeg een stuk voor vol lieve woorden. “Dat ging verrassend goed, ik vond het niet eng. Het was aan het begin van de ceremonie dat ik een zenuwaanval kreeg toen ik naar voren moest lopen. Ik kan mijn zenuwen terugzien in het filmpje.” Na de ceremonie was het tijd voor de bruidstaart, gemaakt door een vriendin van Natasja. “Het was haar eerste bruidstaart, maar daar zag en proefde je niets van. De taart zag er mooi uit en smaakte heerlijk.”

Drone en photobooth

Randy: “Op een gegeven moment kwam Kenneth naar me toe of het goed was dat hij de drone zou laten opstijgen. Ik was al helemaal vergeten dat ze die bij zich hadden. Het heeft super toffe beelden opgeleverd.” Met de kiekjes die in de photobooth zijn geschoten, is het koppel ook heel blij. Ook al zijn sommige afdrukken leeg, of met enkel een plukje haar erop. “Mijn neefje van 4 was fan van de photobooth”, lacht Natasja. “Maar hij is natuurlijk klein en het duurde even voor hij doorhad waar hij moest staan om in beeld te komen.”

Andere schoenen

Na de openingsdans was het tijd voor andere schoenen, want er moest nog veel meer gedanst worden. Natajsa: “Het werd later en later en op een gegeven moment waren we echt moe. Een paar vrienden bleven tot het allerlaatste hangen, dat vonden we wel vreemd, maar we dachten dat ze ons misschien uit wilden zwaaien.” Dat bleek niet de reden. Deze vrienden moesten andere vrienden waarschuwen die ondertussen het huis van Natasja en Randy onder handen hadden genomen. Door onder andere foto’s en spandoeken in de voortuin te hangen. De voordeur was van binnen geblokkeerd en voor de achterdeur stond een enorme hooibaal. “Het koste behoorlijk wat moeite om die aan de kant te schuiven.” Eenmaal binnen wachtten nog een aantal verassingen. “Alle peertjes waren uit de lampen gedraaid. En in bad zwommen tien goudvissen. Onze slaapkamer was gevuld met ballonnen. We hadden geen puf meer om die weg te halen en hebben in het logeerbed geslapen.”

Verstopte wekkers, ballonnen en goudvissen

Dat slapen duurde niet lang. Om 7 uur ging ergens een wekker af. “We hebben ons rot gezocht met ons slaapdronken hoofd. Bleek de wekker te zijn verstopt op zolder, waarvan de vlizotrap weer was opgeklapt. Helaas bleek dat niet de enige wekker, want om half 9 ging er nog één. De dag na onze bruiloft was dus een behoorlijk brakke dag. En dan hadden we nog geluk. De derde wekker was per ongeluk voor zondag geprogrammeerd in plaats van voor zaterdag. Van je vrienden moet je het hebben. Maar we konden er natuurlijk ook wel om lachen. Het was een perfecte bruiloft.”

De foto’s en video’s hebben Natasja en Randy al vaak teruggezien. “We kijken er nog steeds graag naar. Je kunt aan het resultaat zien dat Robbert en Kenneth ook lol hadden. Ze zouden na de openingsdans nog een half uurtje blijven, maar gingen uiteindelijk ook pas een paar uur later naar huis. Dat zegt genoeg toch?”